Merhaba Misafir

Gıda Dergisi

Gıda Dergisi, Gıda Teknolojisi Derneği’nin yayın organıdır. Dergi, yılda 6 kez yayınlanan bilimsel ve hakemli dergiler kategorisindedir. Gıda Dergisi, tarımsal ürünlerin değerlendirilmesi ve kontrolü, bunlardan modern yöntemlerle ürün elde edilmesi, yan ürün ve artıkların gerektiği biçimde değerlendirilmesi, analiz ve kontrollerine ilişkin teknolojik, mikrobiyolojik ve ekonomik sorunların belirlenmesi ve çözüm yolları, beslenme sorunları ve çözüm yollarının kamuoyuna ve kamu kuruluşlarına iletmek ve işbirliğinde bulunmak amacıyla bir yayın organına duyulan gereksinim üzerine ilk kez 1976 yılında yayınlanmaya başlamıştır. Dergi, bu tarihten itibaren düzenli olarak yayınlanmaktadır.
Yıl :2019 Cilt : 44 Sayı: 1 Sayfa Aralığı : 1 - 9
Yıl :2019 Cilt : 44 Sayı: 1 Sayfa Aralığı : 10 - 21
Yıl :2019 Cilt : 44 Sayı: 1 Sayfa Aralığı : 22 - 30
Yıl :2019 Cilt : 44 Sayı: 1 Sayfa Aralığı : 31 - 49
Yıl :2019 Cilt : 44 Sayı: 1 Sayfa Aralığı : 50 - 59
Yıl :2019 Cilt : 44 Sayı: 1 Sayfa Aralığı : 60 - 70
Yıl :2019 Cilt : 44 Sayı: 1 Sayfa Aralığı : 71 - 85
Yıl :2019 Cilt : 44 Sayı: 1 Sayfa Aralığı : 86 - 92
Yıl :2019 Cilt : 44 Sayı: 1 Sayfa Aralığı : 104 - 117
Yıl :2019 Cilt : 44 Sayı: 1 Sayfa Aralığı : 118 - 130
Yıl :2019 Cilt : 44 Sayı: 1 Sayfa Aralığı : 131 - 142
Yıl :2019 Cilt : 44 Sayı: 1 Sayfa Aralığı : 143 - 152
Yıl :2019 Cilt : 44 Sayı: 1 Sayfa Aralığı : 153 - 162
Yıl :2019 Cilt : 44 Sayı: 1 Sayfa Aralığı : 163 - 172
Yıl :2019 Cilt : 44 Sayı: 1 Sayfa Aralığı : 173 - 183