Merhaba Misafir

Gıda Dergisi

Gıda Dergisi, Gıda Teknolojisi Derneği’nin yayın organıdır. Dergi, yılda 6 kez yayınlanan bilimsel ve hakemli dergiler kategorisindedir. Gıda Dergisi, tarımsal ürünlerin değerlendirilmesi ve kontrolü, bunlardan modern yöntemlerle ürün elde edilmesi, yan ürün ve artıkların gerektiği biçimde değerlendirilmesi, analiz ve kontrollerine ilişkin teknolojik, mikrobiyolojik ve ekonomik sorunların belirlenmesi ve çözüm yolları, beslenme sorunları ve çözüm yollarının kamuoyuna ve kamu kuruluşlarına iletmek ve işbirliğinde bulunmak amacıyla bir yayın organına duyulan gereksinim üzerine ilk kez 1976 yılında yayınlanmaya başlamıştır. Dergi, bu tarihten itibaren düzenli olarak yayınlanmaktadır.
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 533 - 548
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 549 - 557
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 558 - 568
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 569 - 581
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 582 - 590
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 591 - 604
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 605 - 616
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 617 - 623
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 624 - 634
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 635 - 643
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 644 - 654
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 655 - 662
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 663 - 676
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 677 - 686
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 687 - 701
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 702 - 715
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 4 Sayfa Aralığı : 716 - 732