Merhaba Misafir

Gıda Dergisi

Gıda Dergisi, Gıda Teknolojisi Derneği’nin yayın organıdır. Dergi, yılda 6 kez yayınlanan bilimsel ve hakemli dergiler kategorisindedir. Gıda Dergisi, tarımsal ürünlerin değerlendirilmesi ve kontrolü, bunlardan modern yöntemlerle ürün elde edilmesi, yan ürün ve artıkların gerektiği biçimde değerlendirilmesi, analiz ve kontrollerine ilişkin teknolojik, mikrobiyolojik ve ekonomik sorunların belirlenmesi ve çözüm yolları, beslenme sorunları ve çözüm yollarının kamuoyuna ve kamu kuruluşlarına iletmek ve işbirliğinde bulunmak amacıyla bir yayın organına duyulan gereksinim üzerine ilk kez 1976 yılında yayınlanmaya başlamıştır. Dergi, bu tarihten itibaren düzenli olarak yayınlanmaktadır.
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 896 - 905
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 906 - 916
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 917 - 924
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 925 - 929
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 930 - 942
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 943 - 956
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 957 - 970
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 971 - 983
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 984 - 1001
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 1002 - 1018
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 1019 - 1029
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 1030 - 1039
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 1040 - 1052
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 1053 - 1060
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 1061 - 1074
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 1075 - 1090
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 1061 - 1099
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 6 Sayfa Aralığı : 1100 - 1115