Merhaba Misafir

Gıda Dergisi

Gıda Dergisi, Gıda Teknolojisi Derneği’nin yayın organıdır. Dergi, yılda 6 kez yayınlanan bilimsel ve hakemli dergiler kategorisindedir. Gıda Dergisi, tarımsal ürünlerin değerlendirilmesi ve kontrolü, bunlardan modern yöntemlerle ürün elde edilmesi, yan ürün ve artıkların gerektiği biçimde değerlendirilmesi, analiz ve kontrollerine ilişkin teknolojik, mikrobiyolojik ve ekonomik sorunların belirlenmesi ve çözüm yolları, beslenme sorunları ve çözüm yollarının kamuoyuna ve kamu kuruluşlarına iletmek ve işbirliğinde bulunmak amacıyla bir yayın organına duyulan gereksinim üzerine ilk kez 1976 yılında yayınlanmaya başlamıştır. Dergi, bu tarihten itibaren düzenli olarak yayınlanmaktadır.
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 5 Sayfa Aralığı : 733 - 744
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 5 Sayfa Aralığı : 745 - 750
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 5 Sayfa Aralığı : 751 - 764
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 5 Sayfa Aralığı : 765 - 775
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 5 Sayfa Aralığı : 776 - 786
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 5 Sayfa Aralığı : 787 - 799
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 5 Sayfa Aralığı : 80 - 811
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 5 Sayfa Aralığı : 812 - 825
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 5 Sayfa Aralığı : 826 - 834
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 5 Sayfa Aralığı : 835 - 845
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 5 Sayfa Aralığı : 846 - 855
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 5 Sayfa Aralığı : 856 - 864
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 5 Sayfa Aralığı : 865 - 875
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 5 Sayfa Aralığı : 876 - 885
Yıl :2018 Cilt : 43 Sayı: 5 Sayfa Aralığı : 886 - 895